PRODÁNO – Prodej bytu 2+kk, 42m2, Praha 9 – Prosek

Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek

Prodáno

Byt 2+kk

Klíčové parametry nemovitosti a okolí

byt s veškerými benefity pro život v Praze

výborná dostupnost do centra Prahy

kompletní občanská vybavenost

vhodný pro mladé rodiny či jednotlivce

PRODÁNO – Prodej bytu 2+kk, 42m2, Praha 9 – Prosek

Vítejte na Proseku – v zelené čtvrti na severovýchodním okraji hlavního města, kde se dobře žije a kde máte veškerou vybavenost na dosah ruky.

 

Jestliže hledáte pohodlné bydlení pro jednu až tři osoby, investiční příležitost nebo třeba startovací bydlení pro své děti, pak zpozorněte: na adrese Litoměřická 405 vám nabízím ke koupi byt 2+kk ve 2. patře dobře udržovaného panelového domu s výtahem. Dům je zateplený a má pět podlaží, byt spolu s dalšími pěti na patře se nachází v uzamykatelné chodbě. Okolní pozemek, na kterém jsou vybudovány garáže a parkovací stání, je ve spolupodílovém vlastnictví majitelů bytů. Velkou výhodou tohoto domu jsou nízké náklady na bydlení, měsíční záloha na služby a poplatek do fondu oprav činí cca 2400 Kč.

Byt o výměře 42 m2 sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice. V koupelně se sprchou a toaletou je také připojení na pračku, v roce 2016 proběhla rekonstrukce sprchového koutu. V obýváku, předsíni a ložnici jsou položené nové podlahy (2021), v bytě jsou instalována plastová okna, k uložení sezónních věcí vám poslouží sklep.

Lepší polohu bytu si můžete jen těžko přát: metro linky C Prosek a supermarket Billa máte 3 minuty pěšky od domu. Za pouhé 2 minuty se dostanete do parku a na workoutové hřiště, v docházkové vzdálenosti se nachází několik škol, řada dětských hřišť, veterina, lékárna, zdravotní středisko, knihovna, pošta, restaurace a bary Tato čtvrť prostě žije, a k tomu se pyšní množstvím udržovaných rekreačních ploch se vzrostlou zelení.

Chcete se na tento byt na pražském Proseku přijet podívat? Zavolejte mi a domluvíme si termín prohlídky. Na setkání se těší Klára Kyliánková – vaše realitní makléřka.

Štítek energetické náročnosti D.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Prodáno

3D

Virtuální prohlídka

    Kontakt





    Tel. +420 605 765 658 • Email  info@klarakyliankova.cz

    Chmelova 550, Kralupy nad Vltavou
    Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2


    KlaraKyliankova, sr.o.
    Korunní 2569/108, Vinohrady, Praha 10, 101 00
    IČ: 09587331, DIČ: 09587331